Allt på samma gång

Där var det igen. Ösregnet. Men jag menar, när man bott i sitt nya hem i ett par månader bara så känns det helt okej att uppleva alla årstider på samma gång. Hur huset värms upp under varma dagar och hur fort det är iskallt igen när regnet kommer. Ganska bra, eller hur?

Annars då? Nå. Jag tycker att vårt hem är väldigt kalt som det är just nu. Det behövs liksom mer än såhär för den mysiga hemkänslan. Funderar också på att ge er ett projekt. Hur inreda vår matsal. Återkommer till det.

Och så håller ju vi på att gå över till jordvärme här i bolaget. Så jag kan nog säga att det varit projektens vår och sommar i och mest runt vårt nya hem. Men vad är nu roligare än att ständigt ha något projekt på gång?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s