Belöningsutfärd: Borgbacken

Så var det Mineas belöningsutfärd som gick av stapeln idag. Tio klistermärken för olika sysslor som gått bra. Ni vet, dessa är ju utfärder vi tänkt göra hur som. Men lite kan man väl styra barn mot ett gott beteende med tjusiga belöningar.

Och förstår ni hur stolt barnet blir när alla i gänget tackar det för utfärden. Tackar barnet för att vi nu fick möjligheten att åka till Borgbacken. Nå ganska.

5 reaktioner till “Belöningsutfärd: Borgbacken

 1. Hej, sitter o klurar lite på semester program för i sommar. Har barn i samma ålder som er o undrar om ni rekommenderar borgbacken? Får de åka på tillräckligt många karuseller fastän de inte är så stora? Måste följeslagaren ha biljetter till allt, vad kostar det osv. ☺ // Anna

  Gilla

  1. Anna, det finns kring 10 olika maskiner som barn kan åka gratis i! Tycker det räcker bra för en treåring och fyraåring också! En del ska man vara över 100 cm för att få åka i.

   Gilla

   1. Ok, va bra! Vi var till powerpark ifjol och där var gränsen på de flesta karusellerna 120 cm. Sonen vill dit i år igen, i hopp om att få åka med dem nu men han e ca 10 cm för kort ännu 😯 Är inträdet gratis till borgbacken eller hur funkar de. Tror att vi alla betalade inträde vid powerpark o de var det som kändes lite surt då vi inte kunde åka så mycket. Jag kunde ju ha farit med på en del men höggravid som jag var då funkade de inte riktigt… 😉

    Gilla

  2. Tycker absolut att ni ska åka till Borgbacken. Det är gratis att gå dit, det är gratis att åka i manicker. Sedan om man ska ha åkband så kostar ju det 40euro typ. Men det behöver alltså ingen i familjen. Bara parkeringen kostar :)

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s