För tredje dagen på raken

Alltså nu! För tredje dagen på raken firar vi eftermiddag i vår trädgård med ny gäst men för övrigt samma gamla gäng. Och vet ni vad. Just nu känns hela husets indre som en bisak. Det är gården vi bor på just nu. Passar mig mer än bra. Tänk om livet alltid vore såhär? Vill stanna tiden. Just i dessa eftermiddagar. Trädgårdsfester varje dag.

Minns ni att vi fick gymnastikringar från Polkuped för några månader sedan? Sedan dess har vi klurat på det ultimata stället för dem. Inte hittat det rätta. Idag hittade Pekka på det bästa hittills. Brandstegen. Så där hängdes ringarna upp och gymnastikglädjen var stor. Och svetten rann.

En så kallad paus under äppelträden. Nå Leo vilar inte så länge han är vaken. Hela tiden ska det övas något nytt. Igår ställde han sig första gången upp på fötter mot leksakslådan, idag kunde han plötsligt klappa och så har han börjat träna på den där krypställningen allt oftare.

Full fart ska det vara som ni ser. Att spela fotboll älskar han just nu. Där dinglar han och sparkar.

Så gjordes poolpremiär på terrassen. I ett huj var det vatten i poolen och barnen plaskade nöjt. Skönt kvällsdopp.

Och nu Lotta på Liseberg. Ah, sommar!

2 reaktioner till “För tredje dagen på raken

    1. Alltså det är sådana ”pinnar” som är fästa vid varandra med ståltråd som man köper på rulle i typ K-rauta. Och sedan brun flis i bara.

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s