Lekstugan före och efter.

Visst minns ni? Såhär såg lekstugan ut för tio dagar sedan när den landade hos oss. Gammal men just bra för några års användning till. Barnen fick ärva stugan av sina kusiner som inte längre hade behov av stugan. Så mellan allt regnväder och annat program har jag klämt in två fina kvällar och en fin dag av målning. Skavanker har stugan fortfarande. Ville på inget sätt att stugan skulle se helt ny ut. Den skulle få ha sina skavanker kvar och vara lite vind i knutarna. Men självfallet ville vi att den skulle matcha huset lite, så det blev ny färg inuti, utanpå och en oljad terrass.

Hittills är jag supernöjd med det vi åstadkommit och så glad över att lekarna nu kan komma igång i stugan. Nu är det bara inredningen som saknas. Eller ja, lite har jag börjat, men möblerna saknas ännu helt.

Blommorna och postlådan ger det där lilla extra.

Visst är den gullig denna lilla stuga som bara mäter 130cm X 130cm inuti?

10 reaktioner till “Lekstugan före och efter.

  1. Den blev verkligen fin, den nya färgen var verkligen ett bra val ser så drömmig ut. Den där dörrknacken kunde vara kul och spara?!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s