Vilken dag!

I åtta timmar fick jag måla, fixa och dona med lekstugan idag. Pekka och barnen var mycket bra på att hålla sig undan. Precis vad jag behövde nu. Att ha lite egna projekt. Ibland kom Minea nyfiket fram och sa Wooooow mamma, vad fint det blir! Efter åtta timmar var jag färdig med målandet. Färdig!

Gissa om det var skönt med bastubad efteråt? O ja.

Sedan hann jag faktiskt påbörja ett annat projekt också. Icke-lekstugerelaterat faktiskt. Men det får jag visa en annan dag. Och projekt kan man verkligen säga att det finns nu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s