Projekt på projekt

Igår kväll, när jag målat lekstugan ett första varv trodde jag allvarligt talat att jag skulle få ett psykbryt. Färgen täckte ingenting. Nu talar vi ju alltså väldigt mörkbrun träolja från början som ska bli ljusrosa med hjälp av oljebaserad målfärg. Ton i ton med vårt hus, är det tänkt.

Nå idag har jag försökt hålla mig borta från gården hela dagen för att inte behöva se stugan. Efter ungefär tusen andra ärenden vi hunnit med kom syster till undsättning klockan 16 och lekte med barnen. Halleluja moment när jag drog de första penseldragen på det andra varvet och det visade sig att färgen täckte. Nu behövs eventuellt ett tredje varv. Och självklart ska allt vitt bli uppfräschat.

På vår balkong händer det också en del. Igår köpte jag en enorm förvaringslåda. Den största jag någonsin sett faktiskt. För visste ni att vi hade en hel massa ved som blivit över från de förra ägarnas lekstugebygge? Ja, där drällde veden runt på balkongen och jag ville absolut ha den i schack. Så barnen fick en lek- och lässtund där medan jag radade in all ved.

Så ikväll har jag suttit där på min låda och njutit av kvällssolen när Leo hade somnat och resten av familjen handlade inför midsommar. Skön liten stund.

4 reaktioner till “Projekt på projekt

  1. Vilken snygg låda! En liknande hade jag gärna haft till vår terass också, men har beslutat mig för att platsbygga någon form av förvaring istället.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s