Tulpaner från Amsterdam

Så kan man undra om Pekka alls hade något i sin väska när han åkte för vi blev överösta med allt detta och lite till när han kom hem. Han hade besökt blumenmarkt. Nästa vår ska det nog komma upp tulpaner på vår gård. Från Amsterdam och allt.

Legobygget är i full gång där i matsalen kan ni tro.

Nu blir det en skön söndag här med mycket familjetid och kalas.

2 reaktioner till “Tulpaner från Amsterdam

  1. tulpaner är så vackra. något jag gillar när jag plantera dem är att snabbt få dem på bra avstånd och i i raka rader. Lättast är att plantera dem i den där botten på äggkartongen. (man behöver inte fylla alla ägghål) Den förmultnar snabbt på hösten, och tulpanerna kommer upp i perfekta rader/mönster :)

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s