Inredningsshopping och sommardag

Vet ni vad? Klockan nio svänger vi in vid IKEA imorse. Och det öppnar tio. Oookej! Här har jag äntligen packat iväg mina barn och mig och ska faktiskt handla ett träd. Faktiskt. Men vi kör vidare. I Bauhaus är det alltid vi och byggubbarna tidigt på morgonen. Så vi drar dit. Där köper vi lite dittan och dattan. Lampa till Leos rum, gardin till köket och förvaringsaskar.

Sedan åker vi till IKEA när de behagat öppna. Köper trädet. Köper fredagsgodis. Och där sitter barnen och river i bladen på hemvägen. Smällar man får ta när man ABSOLUT måste iväg på indredningsshopping med två kids. Inredningsshopping som innefattar träd.

Nå till eftermiddagen blir det sommar på vår gård. Minea och jag skjuter med pilbåge.

Leo sysslar på med sitt.

Han är ändå som nöjdast när storasyster är bredvid och visar honom roliga saker.

Han har ju också den här telefonen som pratar och sjunger på grekiska. Så nu övar vi då siffror på grekiska och lär oss sånger som låter roliga. Något ord här och där förstår vi. Paragalloooo (varsågod) sesinnekorasooooo (haringenaningomvaddesäger) sjunger vi på här.

Sedan dyker mommo upp för en timme. Med sig har hon bästa sommarmellisen.

Tango dansas.

Här har mommo sagt att om Minea sväljer kärnor så växer det löv ur öronen på morgonen. ”Du skooooojaaaaar”, menar Minea.

Det hela avslutas med Emil-pusslet som Minea köpte igår. Så nöjd över sitt köp.

8 reaktioner till “Inredningsshopping och sommardag

  1. Haha, men då har vi pysslat med exakt samma sak du och jag idag!:) Svängde in på Ikeas parkering kl 9.10 och kände mig måttligt road över att jag inte hade kollat öppethållningstiden innan. Självklart med en liten Signe som följeslagare.

    Gilla

  2. Hurdan lampa hittade ni åt Leo på Bauhaus? Söker själv en lampa åt vår son och har ännu inte hittat så tar gärna emot tips. Stackarn har nu en gammal golvlampa i sitt rum, tur att det är sommar och ljust:)

    Gilla

  3. Är Leos hatt Mini Rodini? Hurdana storlekar har de i så fall! Hittar ingen som ser vettig ut på Robins huvud 😂 men den där ser bra ut!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s