Vill så mycket

Det mest oväntade när vi kom till huset efter resan var att jag inte fick någon som helst känsla av hem. Jag blev genuint så förvånad. Att detta inte alls kändes som vårt hem nu plötsligt. Jag vet ju att många saker står och väntar så ni kan gissa att fixarivern slog till och inredningslistan i OurGroceries (bästa appen för familjens butikslistor bara så att ni vet) blev sjukt lång.

Så nu vill jag bara fixa och trixa både inne och ute men så är det ju barnen som kräver all min tid, arbetsresa för mannen och allt annat man vill uppleva. Det är ju inte så bara packa iväg mig och barnen och sedan köpa en enorm gammal byrå, bokhyllor, olivträd och speglar. Bara att ta det piano igen och vänta. Inte min styrka, ni vet.

Men hej. Jag letar efter den perfekta byrån just nu. Sitter någon av er och pantar på en gammal, vit och rätt stor byrå så är jag intresserad. Mejla alla era fina förslag till dannipaalosmaa@gmail.com.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s