Tomheten

En konstig känsla av tomhet infann sig idag. Slut på semestern. Orkar inte ens öppna datorn ikväll så jag fortsätter den här oslipade mobilbloggen en dag till.

Vi är hemma igen. Efter en mycket smidig hemresa. Man må säga precis vad man vill om charter. Men vi älskar det! Med två små barn dessutom. Aj aj. Inledde morgonen med att checka in allt bagage. På hotellet. Inget väsksläpande. Och sådär har det rullat på hela dagen. Barnen är ypperliga reseungar.

Mamma hade köpt påfyllning till kylskåpet. Undrar bara vem som ska göra i ordning den där frukostbuffén vid 7.30 imorgon?

2 reaktioner till “Tomheten

  1. Hej! Skulle du kunna skriva ett inlägg om hur det är att resa med en bebis? Typ vad packade ni med, hur gjorde ni med maten osv? Vi har bokat en resa till oktober, så vår lillebror kommer att vara lite på 7 månader. Tack för en bra blogg!

    Gilla

    1. Åh ja Johanna! Just nu är tiden ganska knapp men i matväg kan jag säga att vi hade med allt till Leo. Ville inte lita på att där fanns något. Sedan fanns det ju något smått men inga ekologiska mater som vi satsat på åt honom pga hans atopiska hy. Sedan packade vi med en hel del av allt. Hade med för mycket kläder till honom men hellre så. Själv hade jag typ inga kläder alls. ;) Eftersom vi bodde på sunwing hotell och åkte med thomas cook fick vårt bagage också väga mer. Min kappsäck vägde 24kg på ditvägen ;)

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s