Vårfest och sommarlov

I och med att vi ikväll gått på vårfest på Mineas dagis har fröken också sommarlov från och med nu. I eftermiddags tömde vi skåpet och packade ihop allt Mineas pick och pack. Till hösten är det dags för stora sidan efter två fina år i den nuvarande gruppen.

På vårfesten uppträdde barnen med några sånger (så sött), sedan var det dags att tacka personalen. Även denna gång samlade alla familjer ihop gåvor till dem. Så det är det jag sysslar med på bilden, tackar personalen, om ni undrar vad jag har för show. Hah.

Och lite grönsaker och frukt bjöds det på också. Lite trist nog föll Minea i eftermiddags före vårfesten när hon sprang med sina nya springskor. Stötte sina knän såpass att hon haltade omkring eller ville bli buren. Och Leo då? ÄLSKADE konserten och gillade att se på alla barn.

Men kan ni fatta! Sommarlov! Av någon orsak känns det jättemysigt trots att det också varit vår vardag fyra dagar i veckan att ha ledigt tillsammans. Men nu är det snart dags för två veckor av familjesemster. S O M M A R L O V.

2 reaktioner till “Vårfest och sommarlov

  1. Ljuvlig jacka Minea har!
    Får ja av intresse fråga vad ni gav till personalen..bara för o få inspiration o ideer för kommande år :)

    Gilla

    1. Tack! Javisst. Både till julen och till våren har vi gett presentkort till lokala restauranger. I vår blev det också en blomma till var och en.

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s