Vår lilla hjälpreda

Hon älskar att hjälpa till, den unga damen. Diskuteras butiksbesök så står hon redan vid dörren och väntar, diskmaskin tömms tillsammans, när tvättmaskinen är klar står hon och väntar på att vi ska hänga tvätten, när matlagningen är på gång hör man snabba steg och hennes stol skjuts fram till spisen, ska buskar klippas så är hon där, ska gräsmatta krattas så har hon redan hittat sin lilla kratta innan man hunnit fråga om hon vill hjälpa. Så ja, här har vi nog en god hjälpreda som vill och kan. Själv.

Butiksbesök tillsammans idag. Veckans första fredag.

2 reaktioner till “Vår lilla hjälpreda

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s