En YOYO har flyttat in

Wohoo! Jag har fått min morsdagspresent några dagar i förväg. En Babyzen YOYO. Det är någon (min man) som just löst resans vagnfunderingar. Nu får YOYO och Bugaboo Bee åka med. Väntar också en ståbräda till Bugaboo vagnarna. Får se om den hinner komma fram innan vi åker.

  

Självklart har vi testat vagnen på alla möjliga sätt redan första dagen. Och jag måste säga att jag från första stund gillat den ännu mer än jag trodde att jag skulle göra. Alltså den är så stadig, liten, har bra sufflett, känns att barnet är skyddat, båda barnen passar bra i den, ljuvlig att fälla ihop och öppna med en hand. Listan med plussen kan göras lång.

Det som ännu känns lite främmande är att inte ha bebis vänd mot sig själv. När vi köpte vår resevagn när Minea var bebis var det just det som avgjorde, att det gick att ha barnet vänt mot sig i Bee. Då stod kampen mellan Bee och Yoyo. Nu är jag så lycklig över att vi har båda.

Mineas kommentar direkt på morgonen var patent. ”Och den här mamma kan man ta in i flygplanet sen.” Självfallet visste hon det. Hon hör ju allt. Och hur hon trivdes. Tror hon satt i den nya vagnen i närmare en timme i morse.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s