Eget rum

Leos rum. Ganska kalt egentligen. Men gardiner, säng, några grejer och pekböcker har han ju i alla fall. Men han trivs så ypperligt bra med sin bilmatta och sina bilar som huserar i rummet. Han kör dem fram och tillbaka sådär som han sett de större barnen göra. Och nu är jag i jakt på en hylla till hans rum.

Det är några som väntar på mer bilder från huset. Men som läget är nu har jag ingen tid för inredningsfotografering på dagen. Det är mycket fix i trädgården som måste skötas de kommande veckorna, en bebis som nästan konstant är vaken och så byker jag ju små sommarkläder utöver allt det vanliga som ska skötas. Snart är det semester! Men bilder kommer nog, snart!

4 reaktioner till “Eget rum

  1. Ååh, de där byxorna är bara för söta. Plockade precis bort dem från Arons låda, tala om långlivade 62/68or då allt annat mannen går i är 86.

    Gilla

    1. Haha och jag plockade fram dem just igår. Men nu verkar det tråkigt nog som om resåren klämmer för mycket på magen när de äntligen börjar bli passliga på längden. Höh.

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s