Ribbstol i barnrummet

Ett inlägg i samarbete med Dinox.

Ni som följer mig på instagram såg redan igår att något nytt och mycket roligt flyttat in i Mineas rum. En ribbstol nämligen. Medan Toni på Dinox och jag smed planer om vilken ribbstol som skulle vara den rätta hemma hos oss höll jag helt tyst. Först när vi förra måndagen fick spurta till huset för att ta emot det enorma paketet måste jag berätta för Minea vad det fanns i paketet. En ivrigare flicka har man fått leta efter. I en vecka har hon gått och väntat på att ribbstolen skulle monteras på väggen. Igår hände det då och lyckan var gjord.

Se på henne. Så lycklig.

Är så nöjd med valet av ribbstol. Det blev Dinox Wood i vitt (storlek 230 cm x 80 cm). Den är så maffig och snygg. Passar perfekt in i inredningen också. Och bäst av allt. Hon vill klättra, klättra, klättra.

I något skede kommer vi antagligen också att komplettera med en korgbollsställning. Eller kanske jag kunde tvinga Pekka att använda rabattkoden redan nu. För rabattkod blir det! Är så glad för att jag kan erbjuda mina läsare en rabattkod till Dinox. Till och med fredagen 1.5.2015 får ni -15% rabatt på allt med koden taikuri.

Lovar. Ni kommer att se mer av denna ribbstol och detta klättrande.

2 reaktioner till “Ribbstol i barnrummet

  1. Åh! Blev helt sugen på en ribbstol åt mig själv! :D Synd att det absolut inte finns utrymme för det i min etta, men sen när jag har mer space ska jag försöka komma ihåg det här!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s