Flytten

Tjo! Vi är på andra sidan. Och ni kan säkert förstå lyckan, lättnaden. Allt är flyttat. Det gamla är slutstädat. Nycklarna är överräckta. Champagne är drucken. Fem timmar har sovits i natt, annars har det varit full fjong från morgon till natt i två dagar. Barnen har varit hos mommo och herr S i natt. Haft det super.

  

Ikväll kom de hem till ett ganska färdigt nytt hem. Tack vare all hjälp vi fått av flyttgänget har vi kommit långt på två dagar. Nu sitter jag här med ett glas bubbel, en räktoast och Parneviks. So long och god natt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s