Mitt i flytten. Hjälp!

Egentligen känns det mest som om jag lallar omkring, vilket är jätteskönt, med tanke på att flytten äger rum om tre dagar. Packar lite på kvällarna men på dagarna går all tid åt till att hänga med barnen, och blir det en lugn stund över så är den inte till för packandet utan för pausmusik eller fredagspodden.

Idag har vi dock varit effektiva med att gå på IKEA efter Pekkas jobb. Nu är mörkläggningsgardiner införskaffade till samtliga sovrum. De kommer väl till pass när morgonsolen gassar på i båda barnens rum. Barnen som visserligen ändå vaknar mellan 5 och 6. Så lite hjälp på traven är välkommet.

Behöver också er hjälp lite nu. VAR kan man köpa stora kvadratiska speglar med snygg ram (tex gamla plankor) runt? Eller är det något man bara producerar själv? Denna gång levererar google inte alls på önskat sätt. Hjälp!

2 reaktioner till “Mitt i flytten. Hjälp!

  1. Kanske inte direkt gamla plankor, men i butiker som säljer ramar/ramar in saker typ SevenArt kan man ofta också få speglar i olika storlek och form med önskad ram.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s