Dagens status

Vi kan väl säga att vi lever i en rätt intensiv vecka just nu. Vi inleder dagen på Bauhaus, vi åker till matbutik, vi går av och an mellan våra två hem, vi tar emot paket vid huset, vi sköter våra dagliga rutiner och är ute mycket. Männen trivs på kvällen så bra i huset att de tydligen ska basta där redan, nu när allt är målat.

Och nästan allt är opackat här hemma. Tur att vi har några kvällar kvar ännu. Man kan lugnt säga att en flytt inte går i ultrarapid med dessa små. Och det är skönt faktiskt. Nu har hela familjen tid att vänja sig och prata om allt kommande.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s