En blogg fyllde år

Det var ju bloggens födelsedag och allt igår. 6 år har gått sedan jag under studietiden, mitt i mitt graduskrivande, startade min blogg på papper.fi. Nu har närmare tre och ett halvt år gått sedan jag flyttade bloggen under eget domän och jag stortrivs. Mycket tack vare alla er som läser och finns här från dag till dag med mig.

Igår gjorde jag något annat än satt hemma under bloggtimmen (som Linda kallar den). Den där timmen när barnen somnat till natten och man äntligen har tid att knäppa på tangenterna och gå igenom dagens bildskörd. Och halleluja, blogga.

Tillbaka till gårdagen. Äntligen blev en träff med tjejerna av. Mycket bra koncept att träffas mitt i veckan dessutom. Började på Bier-Bier. Ölhuset där man antagligen borde dricka öl. Men jag drack vin. Och sedan vidare till The Cock där jag åt Pasta Vongole. Har längtat sedan jag var i Italien för snart två år sedan. Var lycklig. Både tack vare att jag har dessa fina brudar i mitt liv och tack vare god mat och dryck.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s