Viktiga ärenden och en liten trött sak.

Passfotografering och en stund på polisstationen för att visa upp sig kan vara ganska tröttsamt. Det tyckte den lilla killen (och mamman). I de flesta situationer tycker jag inte längre att barnen liknar varandra men just här tycker jag att han påminner mycket om hoppe. Minns ni när hon somnade i gungan en gång? Ikväll tänkte Leo somna i gröttallriken.

6 reaktioner till “Viktiga ärenden och en liten trött sak.

  1. Min spontana tanke var ”Minni som bebis” då jag först såg bilden. Annars ser jag inte likhet i dem, men jag är allmänt dålig på att se likheter.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s