Ett runt matbord

För ett tag sedan kom jag på att det är ett runt matbord jag vill ha i köket i nya huset. Tänker mig att det kommer att vara ypperligt att båda föräldrarna kan hjälpa båda barnen smidigt då. Och idag kom bordet. Både ni och vi får snällt vänta på att få se det. Vill påriktigt bygga NU NU NU. Men om tolv dagar tar jag bordet med mig i bilen, åker till huset och bygger ihop det. Ivern, ivern.

Det stora bordet vi har nu kommer givetvis inte att försvinna, utan kommer att få husera i matsalen framöver.

4 reaktioner till “Ett runt matbord

  1. Jag ville också ha ett runt bord till vårt nya hem, men alla som vi kollat in har varit så vingliga. Om ett barn hänger på en sidan så kändes det som om hela bordet skulle välta, speciellt de bord med bara ett stort ben under. Var hittade ni ert?

    Gilla

      1. Jo, om det har fyra ben är det säkert stadigt. Mannen tyckte bara att det blev ben i vägen överallt så jag fick skippa min tanke om ett runt bord:)

        Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s