Häxor som borde få medalj

Här hade påskägg fyllts med några små saker till barnen. Minea hade av någon orsak önskat ett blått ägg med blå ränder. Jag frågade henne om häxan hade hämtat rätt sorts påskägg i yllesockan? Nej, det skulle bara var blått med blå ränder. Inte sådant som hon fick. Oookej.

Och de mycket bekanta fabergéäggen fylldes igen. De som hon leker med nästan dagligen. Alltså bra häxor, bra häxor, säger jag bara. Och föräldrarna fick Kinderägg. Årets första för min del. Mycket gott!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s