1-års kalas

Än en gång märker man hur fort ett år sveper förbi. För jag minns den dagen så jättebra när vi brudar satt tillsammans på kaffe. Dany hade svårt att sitta länge med den stora magen. Alla tecken fanns på att det snart var dags för förlossning. Och visst var det. Nu är lilla fröken redan ett helt år gammal. Idag har vi firat den lilla damen. Hela familjen fick dessutom meta innan det var dags att gå hem. Perfekt sätt att komma in i semesterkänslan, att inleda med kalas.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s