Kärlek i en låda

Kolla bara! Nu har nya chassit till vår Bugaboo Donkey kommit. Vår vagn har tråkigt nog varit en riktigt knarrig historia de senaste två månaderna. Folk har liksom vridit sina huvuden när vi gått förbi. Inte sådär ”Wow snygg vagn” utan mer ”vilket jäkla ljud deras vagn för”. Fniss.

Nåväl. Nu när jag monterat om allt och putsat upp däcken och allt känns den verkligen som en helt ny vagn. Och kan ni förstå. När man är så trött som jag är så tål man inga ljud. Jag vill ju gå runt med öronproppar dagarna i ända. Det gör jag ju inte. Men varje störande ljud som går att eliminera ska elimineras. Så ni kan förstå att det kommer att bli skööönt utan detta knäpp och knarr i vagnen. Halleluja.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s