#instamoment

Min man och jag har lite olika åsikt om #instamoment. Enligt honom är instamoment bara en snabb bild, instant, precis som man hör på instagram att det ska vara. Min känsla för instamoments är en annan. Det är favoritbilder som samlas i långa rader, klungor. Det vackra som fångas. Det är bilder som överförs med WiFi kort från systemkameran till telefonen, blandat med iPhone bilder. Ja, ibland är det också iPhonen som fångar bilder i farten. Ni vet, jag älskar kvaliteten på den relativt nya sexan. Använder filter på typ tre bilder i året.

Men ni märker, det är inte alltid så fruktansvärt instant när det gäller mina instagrambilder. För egentligen vill jag inte instagramma mitt i middagen, mitt i leken, mitt i cykelturen. Och vissa gånger tycks det löna sig att satsa på sitt instamoment. Idag väntade nämligen ett paket med två små randiga gåvor i postlådan från Polarn o. Pyret tack vare att min bild blev vald till Viikon Po.P kuva på instagram här om veckan. Små ting.

Denna grå måndag blev en rätt pigg historia.

2 reaktioner till “#instamoment

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s