De första flyttlådorna

Idag kom en hemleverans med flyttlådor. Senast igår pratade vi med Pekka om att vi väl kunde packa den första lådan snart. Men båda hade vi kommit till samma slutsats. Att vi använder de grejer vi har i vårt hem. Om vi skulle börja packa något så skulle vi typ behöva rota någonstans långt bak i ett skåp efter något som antagligen redan är nerpackat i en låda. Ännu en skön insikt. Så de där lådorna får nog stå där och vänta ytterligare någon vecka.

PS. Om ni undrar hur det går för fröken och trampcykeln så här en vecka efter att hon börjat så kan jag säga över alla förväntningar. Trodde att detta skede skulle komma till sommaren kanske. Jag laddade jag just upp en snutt på instagram från kvällens cykeltur. Se den här.

6 reaktioner till “De första flyttlådorna

 1. Alltså wau så skicklig hon är! Det har gått fort. Ska visa snutten för Elin imorgon, kanske hon sedan vågar lita på sej själv när hon ser kompisens framfart. Heja Minni!

  Gilla

   1. Hon var mycket imponerad, ville se den om och om igen. Tror hon upprepade Minnis ord på någondera filmen (din eller Ps) och sa åhå flera gånger. Nu låter vi det mogna, idag ville hon inte trampa.

    Gilla

  1. En väninna hämtade sina lådor som blivit kvar efter deras flytt. Dessa är från biltema. Kommer att låna och köpa av bekanta. Många har i sina gömmor :)

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s