Dagar som denna

Idag har det nog mest handlat om promenader. Promenad till dagis, promenad med bebis, promenad till dagis, promenad med syster och små cyklister. Ja, så mycket mera än det hann jag inte med under dagen. Självklart så skönt att vara ute flera timmar. Det här har jag väntat på.

Och nytt på cykelfronten. Mineas kind pryds numera av ett stort rött märke. Hon cyklade nämligen själv. Kanske fem sekunder. Vet ni hur länge fem sekunder är i en liten cyklists värld? Rekordlänge. Men ni kan väl tänka er hur det slutade. Första fallet. Men upp igen och imorgon är hon ännu duktigare, det är säkert.

6 reaktioner till “Dagar som denna

 1. Vi är på helt samma stadie vad gäller cyklingen. Också cyklat med rosa puky och nu startat med stor cykel. Men nu tyckte jag nog att stora cykeln kändes lite väl liten ändå. Vi har en 12-tummare. Vet inte om vi borde försöka byta den, eller om man skall tänka att den är bra som första cykel denna sommar…?! Hur stor cykel har ni hos er?

  Gilla

  1. Mineas cykel är också 12″. Vi fick höja sadeln på direkten. Men jag är nöjd med storleken annars. Svårt att säga för er del förstås. Svårt.

   Gilla

 2. Hej på dig! Jag behöver hjälp av en erfaren bugaboo mamma. Fallet är alltså så att vi skall på kryssning till stokholm denna vecka och jag har två barn 2 år och 5 månader gamla. Vi äger en bugaboo donkey och en resevagn. Hur skulle du göra. Skall jag ta med bugaboon i duo läge och typ ha bilstolen i den eller liggdelen, sittdelen? Och så ta resevagnen åt storasyster på 2 år, som pappa kan skuffa. Eller hur sku du göra?Vill juh gå och äta på båten så undrar hur man borde göra där med d3n minsta, har du förslag. Är det enklast att ha i koppan eller vagnen då?? Tacksam för svar. ; )

  Gilla

  1. Hej! Vilka svåra frågor. Trivs den lilla ännu i liggdelen eller kan hen redan sova i sittdel? Om det går bra att sova i sittdel skulle jag köra med sittdel åt båda barnen och klara mig med en vagn. Tänker du att du behöver få in vagnen i hytten? När vi var till stockholm med Cameleon rymdes den just och just in i hytten. Donkey är ju lite bredare också i mono. Skulle inte ha bilstol om man tänker flera timmar någonstans. Funderar gärna vidare med dig :)

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s