Husägaren här hej!

Ja! Nu var det klart. Pekka och jag är husägare från och med nu. Nu är det då en och en halv månad kvar till flytt. Låter som en halv evighet men eftersom det redan gått ungefär lika länge sedan vi första gången såg huset, vet jag att det kommer att gå otroligt fort.

Bevismaterial!

Vi fick ju ta med hela familjen till banken idag. Minea gillade verkligen att anteckna i bankens lilla broschyr. Och så skrev hon LEO för första gången, i broschyren. Han har nog de lättaste bokstäverna enligt henne. Minea är inte alls så lätt, säger hon.

Och vilken urlycklig flicka vi hade som fick hem en Muminpåse. Eftersom Minea redan har en likadan sparbössa kommer Leo att få denna. Dessutom fanns där reflex och klistermärken. Allra gladast blev hon ändå över själva påsen.

Och visst känns det skönt nu. Herregud! Allt har gått så smidigt med köp och försäljning. Och det känns så häftigt att just ha köpt ett hus! Champagnen är på kylning, of course!

20 reaktioner till “Husägaren här hej!

  1. Grattis ännu till nya huset! Minea var så söt också. Känns som om man skulle känna henne bra, som om hon vara en av Caspers kompisar. Men påriktigt såg jag ju henne första gången idag.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s