Kvällens TV-tips

Ni har väl inte missat att torsdagarna är verkligt tryggade några veckor framöver. Jag talar självklart om Mat med Kira som började idag. Yle Fem kl. 19 på torsdagar. Jag vet påriktigt så lite om matlagning. Men Kiras sätt får mig att känna mig så trygg. Som om jag nu genast kunde hoppa på lite ostron och börja greja med dem. Haha. Väntar med iver på nästa program.

Nu finns det ju ett problem med det här då. Programmet bara späder på saknaden efter världens bästa Kirppis.

Bilden som av oförklarlig orsak dyker upp på ungefär sju olika ställen i min dator. Älskar det, älskar den och älskar brudarna.

2 reaktioner till “Kvällens TV-tips

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s