Med våren i tankarna

Våren smyger sig på och overallens tid är snart över. Det ska bli så huisigt skönt att inte behöva pränga in två maskar i overallerna när man ska iväg. Nej, här snackar vi dags för converse, jeans (ja ja extremt mjuka jeansliknande saker), solbrillor och ränder. Tog med den lilla mannen i den gul mössan på klädjakt. Hade en specifik lista och höll mig rätt bra till den. Och ett helt tydligt vårtema här. Blått, vitt och randigt.

2 reaktioner till “Med våren i tankarna

  1. När jag läser detta inser jag att Aron till nästa går i storlek 92, slut på babykläderna med andra ord. Det blir bara ännu svårare att hitta kläder åt honom också, Viggo är redan en utmaning i sej. Snygga pojkkläder saknas. Fast ibland saknas det nog för flickor också. Kräsen smak? Tjaa..

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s