Park & sand

Sandmängden i tamburen skvallrar om att parklivet är igång igen. Men roligt är det för barnen. Idag hade vi sällskap av Anni och barnen i lekparken. Leo fick dessutom göra gungpremiär. Vilken nöjd lejonunge när storasyster gav sniigelfart, sniigelfart åt honom.

3 reaktioner till “Park & sand

  1. Overallen är 68. Just nu har han annars 74 och den här går just och just på honom nu. Du får gärna köpa den sedan om du ändå vill ha den. :)

   Gilla

   1. Nå om tvåan storleksmässigt kommer brås på storebror så passar halaren tills hen fyller typ ett, hehe! Men köper nog gärna jo. Meddela fast sen när du vill bli av med den vad du vill ha för den så måste vi bara boka in en dejt :)

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s