Pannkakan

3-årsdagen är på intågande. Om en dryg vecka fyller hon år och helt plötsligt har hon tagit ännu ett stort steg fram i utveckligen. Hon leker gärna själv uppe i sitt rum. Hon har börjat tala finska nu. Faktiskt tala finska. Måste tala mer om det snart. Hon fixar och donar och hjälper gärna till i hemmet. Bakning och matlagning är hennes favoritsysslor. Kanske inte så konstigt att hon nästan utan hjälp svängde ihop en pannkakssmet ikväll.

Personligen svängde jag antagligen ihop min första pannkakssmet under studietiden medan min storasyster säkert gjorde det i Mineas ålder. Den lilla skillnaden mellan att vara stora- och lillasyster. Eller vad säger du schwester?

En reaktion till “Pannkakan

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s