Skåpstädning inledd

Vet ni hur lycklig man blir när man inser att man inte har så mycket onödiga grejer i skåpen som man trodde. Tänkte mig att jag idag skulle börja titta efter grejer som ska säljas innan flytten. Till min glädje har jag bara hittat ett fåtal ännu. Till detta finns antagligen två orsaker.

  1. Enligt Pekka städar jag så väl på mitt städrevir (hela huset) att jag skickar vidare det jag inte längre vill ha till hans revir (förrådet). Inte så konstigt att det är fullt där. Haha. Kan faktiskt stämma. Måste nog ta mig ut till förrådet för att få se sanningen om hur mycket onödigt vi egentligen har.
  2. Hade en så bra städkampanj för ett och ett halvt år sedan när jag ordnade gårdsloppis här. Allt som inte såldes skänkte vi till välgörenhet.

Det där med förrådet blir nog inte av idag. Känner att Pekka och jag behöver gå igenom allt i lugn och ro i något skede.

Hur mycket jag kommer att sakna detta hem? Mycket mycket.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s