Big day

Eftersom han är en nöjd liten man, vår lejonunge, så har han väl inte känt något behov av att vända och hålla på. Så han har legat på rygg och legat på mage. Precis som man lagt honom. Men nu hade han börjat träna i alla fall. Och idag lyckades han. Han vände sig från rygg till mage. Och vi hurrade och applåderade. Självfallet!

Rådgivning hade vi också idag. Femmånadersmåtten blev 7810g och 67,4cm. Stadigt på klädstorlek 74. Vaccinen fick han självklart också.

8 reaktioner till “Big day

 1. Och Greta som hade 74 i somras, då hon var 15 månader! Nå, det beror ju förstås mycket på märke och modell, och under sommaren märktes inte korta ärmar på samma sätt. Till hösten hade vi plötsligt en 86ans tjej istället! Undrar vart 80 for…

  Gilla

  1. Haha! Minea hade också vissa 80 och 86 på shorts förra sommaren trots att hon annars hade 92. Sommarkläder är en lite annan historia än bodyer mm. Våra barn är så långa i ryggen att det byts rätt tidigt.

   Gilla

  1. Jadå. Bastant, men precis på nollkurvan. Känns lite roligt när loppan alltid gick på minus. Man ska inte jämföra dessa små men kunde inte låta bli att kolla i Mineas bok att hon vänt sig på samma vis när hon var tre månader. Inte så konstigt att vi väntat på monsieurs vändningsförsök. :)

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s