Vår i februari

Inledde dagen med cykelpremiär. Precis samma dag ifjol gjorde vi samma sak. Firade vår i februari alltså. Vilket sammanträffande. Denna gång plockades rosa faran fram med stor iver. Bara för att inse att den är för liten för loppan.

Vi tog en tur i alla fall tillsammans med Anni och gänget. Vi tittade på huset,

 

pausade vid bäcken,

och cyklade hem igen. Minea fick testa Elins cykel lite också och den var helt perfekt. Så vi konfererade lite, hon och Pekka och jag. Och så bestämde vi tillsammans att hon skulle få köpa en stor balanscykel med hennes julpengar. Och så blev det. Tillsammans klickade vi hem en ny svart fara från Polkuped. Nu väntar vi med iver.

Här har vi väninnorna och Mineas stora favoritsyssla. Att läsa böcker för andra.

Och småkillarna i selfiemode. Leo kunde gott och väl ha en selfiepinne i sin hand, tycker jag. Haha.

8 reaktioner till “Vår i februari

 1. Hur lång är Minea? Vår E. cyklade ännu förra hösten med samma storleks balans cykel och då var han ca.100cm lång. Vi bara höjde styret och sadel och så kunde han galant använda den. Nu till nästa säsong tänkte vi satsa på en ”riktig” cykel och hoppas på att han klarar det utan stödhjul.

  Gilla

  1. Tror att hon är kring 100cm. Främst är det däckens storlek som är fel. De stora lufthjulen kommer att passa vårt behov bättre nu när det blir cykelturer till dagis och tillbaka. Vi har också en annan födelsedagsgåva väntande i förrådet, något med trampar… ;) Schhh.

   Gilla

 2. Har nu i flera inlägg skymtat den där bilmattan ni har. Var har ni hittat en sån där snygg BILmatta? Man vill ju helst inte ha de färggranna exemplaren. :)

  Gilla

 3. Det är ju verkligen ingen dum investering för julklappspengar! Kanske skulle vi göra likadant med Leons julklappspengar, för nu i vår tror jag att det är dags att börja öva sig på ”cykling”.

  Gilla

  1. Ja här kommer det nog att bli parallellt både balanscykling och trampcykling. Något som man kan göra långa vägar och något man kan öva på inför framtiden. :)

   Gilla

 4. Har du några bra tips på cykelhjälm? Vi behöver köpa en ny åt vår kille snart och skulle gärna ha en som ryms både med och utan mössa och som inte genast blir för liten.

  Gilla

  1. Vi gillar nog vår KiddiMoto jättemycket. Både till utseende och funktion. Nu har vi också en Pukyhjälm hemma som Leo kanske får börja använda när det är hans tur. Båda har möjligheten att spänna hälmen vilket jag tycker att superskönt så behöver man inte skaffa ny hjälm varje år.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s