8 reaktioner till “Födelsedagen

 1. Hej! Undrar om dedär vita ramarna (Virserum) som ni har är helt kritvita eller naturvita? Ska just skicka en beställning till Ikea och undrar om jag vågar beställa ramen utan att ha sett den.. :)

  Gilla

  1. De är nog något däremellan haha. Väggar är ju inte heller kritvita (maalarin valkoinen) men de är nog riktigt lika färg som våra vita väggar och lister. Hoppas det hjälper :)

   Gilla

   1. Tack för ditt svar! :) Kanske sådär som Ribba tavelramarna ungefär. Nå det blev inga Virserum ramar denna gång men däremot 2 st. gråa Ektorp soffor. Ååh va jag väntar på leveransen redan. :) Har ni varit nöjd med er soffa?

    Gilla

   2. Nå faktiskt tror jag att Virserum är mer naturvita. Kollade en gång till sedan och Ribba tavellisten är i alla fall betydligt vitare än ramarna som står på den. Vi är nöjda med ektorp :)

    Gilla

 2. Jag blir så inspirerad av dina vardagsbilder!! Jag har tappat bort mig själv lite iom den nyaste familjemedlemmens ankomst känner jag, så jag glömmer att det är så här jag också gillar att blogga, egentligen.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s