Nytt till hemmet

Alltid, alltid ska man leta igenom hela Internet för att hitta en rabattkod innan man klickar iväg valfri beställning på valfri nätsida. Det har jag hittills gjort och det kommer jag att fortsätta med. Den enda skillnaden är att jag inte behöver leta mer. För nu vet jag att de finns samlade på ett och samma ställe på CupoNation.fi.

Så idag har jag klickat iväg en beställning till Ellos eftersom jag är så sjukt ivrig med inredningen till nya hemmet nu. Och jag vet att jag inte ska börja köpa saker till det hem där vi endast bor kvar i två månader. Men sanningen är att det inredningsmässigt kommer att se rätt lika ut i huset som det gör hos oss nu. Så jag vågade mig på kuddfodral i alla fall.

Idag fick jag -40% på den dyraste grejen och en Mariskooli nästan gratis på köpet. Har länge suktat efter dessa vita kuddar med grått mönster från Noble House och ett perfekt tillägg till dem blir dessa helgrå kuddar från Ellos Home.

I samarbete med CupoNation.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s