Schwester & mera husprat

Förra gången jag var mammaledig var detta vardag för oss. Umgänget med syster och barnen. Nu, den andra gången, är läget helt annat med syster som jobbar full tid medan jag lallar på hemma. Nu är det ändå semestervecka för alla dessa lärare. Så vi började veckan med att ta vara på chansen och var ute tillsammans i solen. Självklart tittade vi på nya huset också. Bara ropar över staketet till de härliga nuvarande ägarna att vi är här igen. Måste sluta snart.

Men på lördagen ska vi faktiskt och hälsa på dem i huset. Dricka lite bubbel och titta runt igen. Detaljer som man inte tittat på tillräckligt noga eller glömt. Hur sjukt är det egentligen att man baserar dessa stora beslut på en halv timmes titt (och såklart viktiga dokument mm). Nåväl. Själv har jag sällan beslutsångest. Är känslan rätt så ska man köra. Så även denna gång.

Nu när jag kommit över den största overklighetskänslan har jag börjat bli riktigt ivrig på att planera och fundera på inredningen också. Vi har börjat skriva lista på saker som kommer att behövas och vi har börjat planera hur vi ska gå igenom saker och göra oss av med sådant som inte ska få följa med till nästa hem. Till exempel saker vi inte använt på de fyra år vi bott här. För även om vi kommer att ha mera utrymme så ska inte onödiga saker fylla upp utrymmet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s