Hemma(vän)dagen

Fick sova en stund till på morgonen. Därmed vaknade jag tio i sju. Vem hade trott att det skulle klassas som sovmorgon? Nåväl. När jag tassade ner till familjen fick jag ett kort och en gåva. På kortet fanns både ballonger och simbassänger. Blev så glad. Min familj vet att jag älskar överraskningar.

Så blev det hjärtsmörgåsar till frukost. Gissa hur bra det sjönk i flickan som inte tycker om mat? Super.

Och till kvällen blev det bakning med fröken nej-nej-jag-behöver-inget-förkläde. Mysig stund. Som vanligt är jag nu så trött så trött. Men nu tänker jag sätta på teven och plocka fram chipsen. Lördagkväll. Hjärta.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s