Vårvinter i hemmet

Jag gillar denna tid på året i hemmet. Verkligen. För det känns som om allt är tillåtet. Julbelysningen är borta men ljus tänder jag ännu gärna och tulpanerna ser fantastiska ut om dagarna. Tack vare mitt bloggsamarbete med Aveo har jag fått ett par Enjoy Candles hemskickade till mig. De är ju helt fantastiska ledljus och eftersom de är gjorda av stearin känns de ”påriktigt”.

Minea fick ju nyss en ny nattlampa till hennes rum. Men det kan gott hända att dessa ljus får agera nattlampa i lejonungens rum i forsättningen. Som ni märker är jag väldigt inredningsivrig igen med allt det nya i sikte.

PS. Detta set av Enjoy candles hittar du här.

I samarbete med Aveo.

6 reaktioner till “Vårvinter i hemmet

 1. Hej
  Skulle fråga ifall ni är nöjda med er ”tv-taso”? Funderar på en liknande men undrar hur hett de blir inne i skåpet för maskierna? Eller kan man månne lämna bort bakskivan? Och fungerar den där lilla manicken bra tycker ni? Dvs den som man har vid tvn för att inte behöva ha skåpdörrarna öppna..Tack på förhand ifall du orkar svara :)
  Och ja..underbart då våren gör sig påmind och mörkret snart är slut..Väntar med iver på och få höra mer om ert nya hus och er flytt! Spännande

  Gilla

  1. Ja vi är jättenöjda faktiskt! Den sväljer otroligt mycket grejer. Hela mittendelen är hos oss full av maskiner och på den delen har vi ingen bakvägg. Det går bra att lämna bort den i monteringsskedet. Manicken skulle vi kanske satsa på en dyrare modell än den vi har nu (om nu priset skulle göra den bättre?) främst av den orsaken att det känns som att den tar lite dåligt ibland. Högst fem meter ifrån får man vara också. Men skulle dö utan dem, om man skulle tvingas ha dörren öppen när man ser på tv. Mitt pedanta öga skulle inte klara det. Haha. Så kolla olika modeller! Beroende på hur vi möblerar i nya hemmet får vi se hur många av dessa moduler till tv-bordet vi kommer att ha bredvid varandra. När vi vet det kommer vi att skaffa en glasskiva att ha ovanpå. Ger en lyxigare look :)

   Gilla

   1. Tack för ditt svar! Ja mitt pedanta jag skulle inte heller klara av öppna skåpdörrar ;) Måste ännu kolla att kan man alltså koppla alla manicker bla digibox, dvd osv samtidigt till manicken. Dvs den tar alla, man bara använder olika fjärrkontroller…hmm

    Gilla

   2. Den har tre sensorer som man kopplar vid de manickern som behövs. Så använder man manickernas egna fjärrkontroller och riktar dem bara mot den där lilla svarta grejen.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s