Slut på weekenden

Vad har helgen fört med sig då? En massa utevistelse som kanske har gjort att vi överlevt denna extrema sömnlöshet. Igår gick vi också på middag hos våra vänner och hade mamma och herr S. här med barnen. En välbehövlig paus för oss.

Idag tog vi några steg utanför dörren och hade en hel happening, Talvirieha, framför oss. Vi började med skrinning och fattiga riddare.

Sedan hände det något som jag inte trodde att skulle hända på länge. Som ni vet är Minea mycket begeistrad av hästar och andra djur. Men varje gång vi träffar på en häst är det totalt nej för att rida. Så efter många nej var vi påväg hem tillbaka. Men så frågade jag en gång till. Och så plötsligt var det ja.

Och upp på hästryggen. Och vilken otroligt stolt flicka som kom tillbaka från sin ridpremiär.

Mellan varven har vi städat och fixat här hemma. Nu märks det tydligt att ljusare tider är påväg. För att ha ett sådant ljus inne halv fem på eftermiddagen är inget man blivit bortskämd med på sistone.

Nåja. Dags för varm dusch och sedan god natt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s