Sömn – en lyxvara

På sömnfronten är det definitivt uruselt. Tänder, mardrömmar, stora tankar, insomnia. Ja, vår familj är lite sömnlös nu. Så hos oss är sömnen inte bara en lyxvara utan också en bristvara. Men vi kommer att komma igen. Om sisådär två år.

2 reaktioner till “Sömn – en lyxvara

  1. Inte vet jag om det tröstar dig alls men vi har det lite lika. Vår åttamånaders får både tänder och har sin femte öroninflammation = inte mycket sömn för föräldrarna. Tack och lov sover vår äldre (2 år 8 månader ) bra. Kämpa på!

    Gilla

    1. Femte öroninflammation! Stackars ni hela familjen. Mycket styrka till er också. Vi går just nu enligt principen ”är det inte den ena så är det den andra” och så löper vi någon form av stafettkarneval där mellan barnen. Hurr. This too shall pass!

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s