Rune Bergs namnsdag

Runebergsdagen är här. Plötsligt var dagen här och jag hade inte hunnit baka innan dess. Min pappa brukar ju säga att det bakas runebergstårtor hos oss från nyår till midsommar. Så riktigt har jag inte levt upp till detta ännu. Tror detta blir årets enda sats dessutom. Till näst blir det ju fastlagsbullar på agendan.

Och som ni märker på rubriken så håller Minea fast vid att Runeberg är Rune Berg, som i BUU-klubben. Så i morse berättade Pekka att det är Runebergsdagen och vem Runeberg var. På vägen till dagis säger Minea:

”Titta mamma Finlands flagga är där för att det är Rune Bergs namnsdag.”

3 reaktioner till “Rune Bergs namnsdag

  1. Kan du skriva receptet på dina runebergstårtor? Jag har sökt med ljus o lyfta efter ett bra recept, du brukar ha så bra recept här på din blogg så jag litar på att runebergstårtorna är super👍😊

    Gilla

    1. Nu när jag började googla lite så hittade jag ju ditt recept på Runebergare! Ska testa, lite för sent men vad gör det om de är goda!

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s