Tulpaner

Hur kunde Lotti veta att jag just tidigare idag slängt de förra tulpanknippet? Så nu står detta maffiga knippe där i aaltovasen och ser snyggt ut. Efter en häftig dag är det dags att kasta sig på soffan och hoppas att man orkar ta de där sjutton trappstegen upp till sängen när det är dags.

2 reaktioner till “Tulpaner

    1. Ja men självklart blir det kladdigt hos oss som hos alla andra! Det finns en orsak till att exakt alla vita tyggrejer vi har går att tvätta i tvättmaskinen. Alla andra vita ytor går att putsa av. Faktiskt så tycker jag att det är lite lustigt nu med våra nya mörkgrå mattor att det kommer att samlas en massa smuts i dem utan att vi ser det. På det viset tycker jag faktiskt att vit är en ganska bra färg. Man ser var det är skitigt och kan och bör åtgärda det. Haha.

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s