Ekenäs

I morse packade Minea kappsäcken full med roligheter och så åkte hela familjen iväg till Ekenäs för att hälsa på gammelmorfar och gammelmormor.

Vi började hos mofa. Här har vi verkligen en man som älskar barn. Så det var ramsor, sånger och dans med barnen. Mitt i glädjen spelade det faktiskt mindre roll att han frågade fyrtio gånger vad den lilla pojken kan tänkas heta då och femton gånger om han redan har skidat något.

Och hos mommo fortsatte vi. Också här var glädjen stor när de små barnbarnsbarnen var på besök. Vi hann med både lunch och glasskaka. Hon hade ju haft födelsedag i veckan så det skulle givetvis firas lite. Härlig och framför allt viktig förmiddag.

PS. Kappsäcken finns att köpa hos French Blossom. Klick.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s