1-års kalas

Idag har vi firat att Aron fyllt ett år tidigare i veckan. Håller ni med mig om magin det första födelsedagskalaset? En liten personlighet som växer fram. En person helt enkelt. Som förälder tycker jag att ettårsdagen är riktigt speciell och lite vemodig. Vart försvann den lilla bebisen? Innan Leo föddes var Aron den lilla. Nu är han redan en liten företagsam kille med fart i benen. Fint!

Tack för ett fint kalas! Här kan ni se Annis bilder från kalaset.

2 reaktioner till “1-års kalas

  1. Håller med dej, det är något alldeles speciellt med första födelsedagen och kalaset. I vårt fall har han varit känts stor för länge redan att det nästan är konstigt att han nu ”först” blev ett, samtidigt har tiden rusat fram. Fattar inte att Leo också är så stor att han kan hålla instrument själv som i förra inlägget! Jag hinner inte med dessa små.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s