Hej weekend!

Så glad. Så bra fredag och så skönt med fredag! Julklappsklockan på armen efter att äntligen fått remmen förminskad.

Vi har haft radion på hela dagen här hemma också och det har varit mycket dans och mycket händerna upp i taket för både stora och små.

När vi lagt barnen gick jag på extempore klädparty hos grannen också. Ja. Bra fredag!

6 reaktioner till “Hej weekend!

  1. Hej!
    Känner att jag behöver skriva något nu :) Jag läser din blogg flera gånger i veckan, din och ett par andra. Har en dotter på 8 år och en nyfödd liten tös. Älskar att gå in på din blogg, den inspirerar mig verkligen – från inredningar till tankar om mammalivet. Du skriver med enormt ”lugn” och vettighet, vilket skapar sån härlig känsla när man besöker din blogg. Andra bloggar tenderar att ge ångest, är allt sådär perfekt hos andra jämt? Jag vet inte vad jag försöker få fram riktigt, men egentligen vill jag bara säga att jag uppskattar din blogg och jag tror vi behöver säga det oftare, i dessa tider med vidrigt näthat överallt.
    Mvh Helene 25 år

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s