Ett inredningsprojekt: Aveo & Lemminkäinen

Oj vad gärna jag hade varit i Vasa i torsdags. Senast i somras besökte jag min studiestad men nu hade det varit kul att få fotografera en lägenhet tillsammans med mina bloggkolleger som också de samarbetar med Aveo. Det är nämligen ett fint projekt Aveo har på gång. De har stylat en av Lemminkäinens lägenheter i Gulsippan på Signalgatan i Vasa. Brukar ju inte använda andras bilder men nu gör jag ett undantag och har fått lov att med hjälp av Maijus och Susannas bilder visa vad Aveo åstadkommit i lägenheten. Se bara.

Bilder: MAIJU.SAW

Bild: Susanna Åman/Huvikumpu living

Lyckligtvis är den fina lägenheten till salu och premiärvisningen är redan på måndag 26.1.2015. Så är ni på jakt efter en lägenhet i Vasa så är det här ett härligt alternativ. Mer info om lägenheterna hittar du bland annat här.

Stylingen är gjord i samarbete med Designers Guild, House Doctor, SESSAKPlantagen och Dermoshop.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s