Förmiddagsfika och sommarminnen

Visste ni att jag sommarjobbat på Halme? Ja. Minns speciellt den sommaren när syrkki och jag fick jobba exakt samma turer en hel månad. Bara hon och jag i butiken/caféet. Mycket bra upplägg. Minns också att en och annan berlinermunk (ja, det ska vara äppelsylt) slank ner under arbetsturerna i butiken. Men vad gjorde det när vi spelade ungefär fem timmar badminton efter jobbet.

Idag kom syster hit innan sitt jobb på förmiddagsfika. Hon hade till och med hunnit via bageriet medan vi var hos rådgivningen med lejonkungen. Och med sig hade hon just dessa gudomliga berlinermunkar. Och självklart lite kavring.

7 reaktioner till “Förmiddagsfika och sommarminnen

  1. My god, Halme! Står varje lördag där utanför och svär att de är stängda på helger. Sen hänger vi på Brunnsdal istället. Men de där berlinermunkarna är så barndom, nån dag ska jag ännu ta mej dit på en vardag.

    Gilla

  2. Om man råkar ha vägarna förbi Grankulla så brukar Halmes representant sälja deras produkter i Varuboden. Vem vet kanske också i någon annan av Varuboden kedjans butiker. Här hemma är Kavring också populär och mannen äter den med Musta leima ost och ketchup.

    Gilla

  3. Åååh… Halmes berlinermunkar med äppelsylt i e ju bland det godaste som finns på denna jord. Gudars så jag saknar Halme-munkar.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s