Att vända blad

För ett år sedan inledde vi året på Gran Canaria. Direkt efter var det ju ett negativt graviditetstest. Eftersom jag mådde så fruktansvärt illa så jag trodde att jag var dödssjuk istället. Två veckor senare visade testet ändå positivt och borde ha varit det den första gången också. Lyckan och lättnaden! Och så började den långa vintern och våren med ett fruktansvärt illamående, minns inte mycket mer, jo, fyra magsjukor. Sedan kom sommarlovet med Minea, Köpenhamnresan, sedan indiansommaren. Därefter föddes Leo en varm septemberdag. Kärleken, tacksamheten och den stora känslan av att veta vad jag har att förlora fick mig att ständigt leva i nuet. Med två barn som jag älskar oändligt mycket. Och där är vi fortfarande idag.

Men så kommer det ändå. Det nya året. Har aldrig avlagt några nyårslöften men önskemål kan man väl lägga in? Efter 2014 som blev året av att leva i nuet önskar jag nu mycket balans av 2015 och självklart tänker jag hålla fast vid det där carpediemandet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s